แตงกวาญี่ปุ่น มีดีกว่าที่คิด ยิ่งนำมายำยิ่งกรอบอร่อย ครบเครื่อง!
แตงกวาญี่ปุ่น นอกจากหวาน กรอบ เนื้อแน่น อร่อยแล้ว ยังมีประโยชน์กว่าที่คุณคิด มีประโยชน์ต่อร่างกาย แตงกวาญี่ปุ่นเหมาะสำหรับใช้ในสลัด ซูชิโรล หรือนำมาดอง เช่น สลัดแตงกวาญี่ปุ่น (ซูโนโมโนะ) หรือสามารถเพลิดเพลินกับการหั่นเป็นชิ้นเล็กๆ เพื่อนำมาใช้เป็นของว่างที่มีประโยชน์ต่อสุขภาพได้
แตงกวาญี่ปุ่นมีน้ำเป็นองค์ประกอบสูง จึงช่วยสร้างความชุ่มชื้นให้กับผิวได้อย่างดี
มีวิตามิน C ช่วยให้ระบบภูมิคุ้มกันแข็งแรง และช่วยให้ผิวพรรณกระจ่างใส
มีแคลอรี่ต่ำ เหมาะสำหรับคนที่ควบคุมน้ำหนัก
ช่วยให้อุณหภูมิในร่างกายเย็นขึ้น
มีกากใยอาหาร ช่วยเรื่องระบบขับถ่าย
Japanese Cucumber: Better Than You Think! The More You Toss It, The Crispier and Tastier It Gets!
Japanese cucumbers are not only sweet, crunchy, and firm in texture but also have more benefits than you might realize. They are great for your health and perfect for salads, sushi rolls, or pickling. You can enjoy them in dishes like *sunomono* (Japanese cucumber salad) or simply chop them into small pieces for a healthy snack.
Japanese cucumbers are highly hydrating, making them excellent for moisturizing your skin.
Packed with Vitamin C, they help boost the immune system and promote a radiant complexion.
With low calories, they are ideal for anyone watching their weight.
They help cool down your body temperature.
Rich in fiber, they support healthy digestion.